A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

МЕТОДИКА СЕСІЛЬ ЛУПАН

Дата: 03.02.2021 17:12
Кількість переглядів: 182

МЕТОДИКА СЕСІЛЬ ЛУПАН

Сесіль Лупан – актриса за професією, використовувала театральне мистецтво у розробці своїх ігор, виходячи з 4 основних принципів:

• найкращі вчителі для малюка – його батьки;

• навчання – це гра, яку слід припиняти раніше, ніж дитина втомиться;

• не треба перевіряти свою дитину;

• допитливість підтримується швидкістю і новизною.

Сесіль Лупан вдалося творчо адаптувати методику Глена Домана для своїх дочок, намагаючись домогтися успіху там, де спочатку її спіткала невдача. У той же час автор неухильно слідує його порадам: потрібно пам'ятати, що діти найбільше люблять вчитися – «навіть більше, ніж їсти цукерки». Її досвід узагальнено у книзі «Повір у свою дитину». Наприклад, численні картки за методикою Домана вона показує дітям не ізольовано, як не просто якийсь набір не пов'язаних між собою фактів, а по галузях знань, показуючи логічні зв'язки між ними, складає при цьому забавні пісеньки, щоб дітям було цікаво і легко запам'ятати інформацію. Картки розсортовані по галузях знань, і малюк має можливість позайматися з ними самостійно, а батьки обов'язково відповідають на його запитання, розповідають за нагоди смішні історії, співають пісеньки.

В результаті методика Глена Домана в адаптації С. Лупан стала не такою трудомісткою і більш орієнтованою на інтереси і потреби конкретного малюка. Рекомендуємо прочитати всім зацікавленим батькам її книгу. На основі рекомендацій С. Лупан ви зможете самі скласти програму розвитку для свого малюка.

За матеріалами посібника для батьків "Ви та ваш малюк"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень