A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

"Казки" - цілодобове онлайн радіо з аудіоказками українською мовою

Дата: 12.10.2021 23:12
Кількість переглядів: 150

Любі батьки! А ми нагадуємо, що для Вас та Ваших малюків національною суспільною телерадіокомпанією України, представлено платформу "Казки" - цілодобове онлайн радіо з аудіоказками українською мовою. У вільному доступі Вам запропоновано казки, які прочитали актор театру кіно та дубляжу Євген Малуха, вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, учасник гурту «ДахаБраха» Марко Галаневич та лідерка гурту «Крихітка» Саша Кольцова, а також казки від письменника і поета Сергія Жадана, співачки Христини Соловій та ін.

Не забувайте, що саме казки є тим чарівним інструментом, що робить нас на крок ближчими до відчуття та розуміння неосяжного та унікального Всесвіту вміщеного в кожній дитині! Терапія казкою - це шлях до розуміння дитиною зовнішніх процесів відповідно до свого внутрішнього світу, засвоєння перших моделей соціальної взаємодії, осмислення теперішнього, моделювання майбутнього та створення дитиною власної особливо чарівної казки!

На даній платформі, Ви та Ваш малюк зможете знайти, обрати та завантажити цікаві та оригінальні розмальовки (ілюстрації до казок), що допоможе не лишень якісно провести час, а й отримати максимум позитивних та яскравих емоцій від процесу! А найголовніше, кожен член родини може бути залучений до вашої казкової пригоди?????????????????????????????????????????????

https://kazky.suspilne.media 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень