A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

Всесвітній день української хустки!

7 грудня – Всесвітній день української хустки. Якщо вишиванка – це український генетичний код, то хустина – оберіг та символ життя, пам’ять роду, його святиня. Споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Маємо надію, що українська хустка завжди буде в пошані та передаватиметься з покоління в покоління. Хай завжди українська хустка-берегиня береже тепло наших душ і живе вічно, як наша невмируща – Україна!

11:09 07.12.2023

Святкування п'ятої річниці ІРЦ!

01 грудня наша установа Інклюзивно - ресурсний центр Богородчанської селищної ради візначала 5 років плідної праці. З привітаннями до центру завітали очільник громади Ростислав Заремба, секретар селищної ради Роман Мотуз, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Святослава Пташник, заступниця начальника відділу освіти Ольга Близнюк. Селищний голова подякував за високий професіоналізм та відданість у нелегкий справі керівнику Галині Зорій та колективу установи, побажав подальшого розвитку, вдосконалення та процвітання, і передав установі ікону Матері Божої Богородчанської. Звернулися з благословенням до усіх присутніх декан Богородчанського деканату УГКЦ о. Іван Мачкодера та митрофорний протоієрей Степан Жолоб’юк, прочитали молитви та освятили оновлене приміщення ІРЦ. Колектив установи організував для вихованців центру та їх батьків справжнє свято. Було багато позитивних емоцій та веселощів, дітки виготовляли спільно із паперових долоньок букет для установи та прикрашали торт. Натомість в подарунок до них завітав білий ведмідь - аніматор і шоу мильних бульбашок. Завершилось свято спільним частуванням. Бажаємо нашій установі ставати все кращою з кожним роком, адже ми знаємо заради кого ми наполегливо працюємо. Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай для них завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок.

10:41 02.12.2023

14 листопада Міжнародний день логопеда!

Колектив ІРЦ, щиро вітає з Міжнародним днем логопеда, найкращу колегу Савчин Марію Михайлівну! Бажаємо якомога більше звуків радості та чітких слів натхнення, великих досягнень у професійній сфері, всіх благ, здоров'я та процвітання на довгі роки життя. Успіхів у цій непростій справі! Зі святом.

10:58 14.11.2023

Сенсорний розвиток.

Сенсорний розвиток дитини – це розвиток її сприймання і формування уявлень про зовнішні властивості предметів: їх форму, колір, величину, розміщення у просторі. Він становить фундамент її розумового розвитку. З розвитком сенсорики у дитини з’являється можливість оволодіння естетичними цінностями

12:05 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень