A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

Сенсорні м'ячі.

Сенсорні м'ячі – це проста і функціональна, взаємодія, яка стимулює розвиток тактильних відчуттів у дитини. Адже саме тілесні відчуття можуть розповісти їй про те, що таке шорсткий і гладкий, м'який і твердий, важкий і легкий.

10:58 18.10.2023

Танграм

Танграм - це головоломка, яка складається з семи плоских геометричних фігур, які складають певним чином для отримання іншої, більш складної.

13:00 27.09.2023

Види РАС

У РАС входять п'ять захворювань:

11:09 25.09.2023

ВИКОРИСТАННЯ БАЛАНСИРІВ ПРИ МОЗОЧКОВІЙ СТИМУЛЯЦІЇ У ДІТЕЙ.

Розвитку спритності і рівноваги сприяють такі пристосування, як балансири. Заняття на балансирі впливають на мозочок, який відповідає за емоційну і розумову складові, координацію рухів, пам'ять, мову і рівновагу.

09:01 14.06.2023

Вебінар “Онлайн-безпека дітей з особливими освітніми потребами. Що важливо знати батькам

Громадська організація #stop_sexтинг запрошує батьків та спеціалістів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами (працівників освітніх закладів чи денних центрів для дітей), на вебінар “Онлайн-безпека дітей з особливими освітніми потребами. Що важливо знати батькам”, що відбудеться 13 червня о 19:00 на ютуб-каналі https://youtube.com/live/THDU8A8-Cjw?feature=share. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/1a9sCfPFqpmuBmjK6 Вебінар проведуть тренер-методолог #stop_sexтинг Василь Філоненко та директор, логопед-дефектолог Центру розвитку мовлення "Krock" (м.Чернігів) Світлана Дарда. Під час вебінару спеціалісти розкажуть про: переваги та небезпеки інтернету для дітей з особливими освітніми потребами, правила безпечної поведінки дітей онлайн та багато іншого. Крім того, буде представлено тематичний урок з рекомендаціями та спеціальними вправами, які можна провести з дитиною.

14:01 13.06.2023

Айтівець Олександр Костєв створив застосунок для дітей із розладами аутистичного спектру та синдрому дефіциту уваги і гіперактивності.

BrainyTrain — це веселий мобільний тренажер, який допоможе діткам з РАС і СДУГ розвивати свої когнітивні навички у веселий та захоплюючий спосіб! На даний момент у застосунку доступні 2 міні-гри: Memo та таблиці Шульте, за допомогою яких усі бажаючі можуть покращити пам'ять, концентрацію, увагу”, — написав Олександр на своїй сторінці LinkedIn.

09:08 07.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень