A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

Діяльність фахівця (консультанта) (вчителя-логопеда)!

Сьогодні поговоримо про те, хто такі діти з порушеннями мовлення, які види порушень існують, поради батькам. Також про те, хто може надавати корекційну допомогу таким діткам. В нашому закладі таку корекційну роботу проводить фахівець (консультант) ІРЦ (вчитель-логопед).

09:28 13.02.2023

Ми раді ділитись досвідом!

З 19.01.23 по 08.02.23р. на базі КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» студентка-практикантка Козак Г.М.  Львівського національного університету імені Івана Франка, проходила педагогічну пропедевтичну практику у фахівця(консультанта)(вчителя-дефектолога) Михайлів Валентини Ярославівни.

11:57 10.02.2023

НЕ ЗАБУВАЄМО ПРО ПЛАСТИЛІН. РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЕФЕКТОЛОГА

Пластилін сміливо можна назвати найкращою та найдоступнішою розвивальною «іграшкою», яку, до речі, можна змінювати хоч щогодини, виліплюючи із зайчика котика, а з котика слоненя. Не всі діти залюбки будуть гратися пластиліном, багатьом він здається нудним. Якщо ви хочете, аби ваша дитина полюбила ліплення, потрібно зацікавити її.

13:26 31.01.2023

Коли звертаються за консультацією до інклюзивно-ресурсного центру, найчастіше питання, яке задають: хто такі особи, що мають особливі освітні потреби?

    Щоб відповісти на дане запитання, потрібно розібратися в понятті "Інклюзивна освіта" – це система освітніх послуг, яка ґрунтується на принципі основного права осіб на освіту та права навчатися за місцем проживання. Це передбачає навчання в умовах закладу освіти, враховує індивідуальні особливості, рівень психофізичного розвитку кожного учня та унеможливлює будь-яку дискримінацію.

11:59 24.01.2023

МОВЛЕННЯ НА КІНЧИКАХ ПАЛЬЦІВ!

«Розум знаходиться на кінчиках пальців дитини» це фраза відомого українського педагога Василя Сухомлинського. Як це працює? Педагог помітив, що розвиток пальчиків рук покращує розумові здібності дітей (мовлення, пам’ять, увагу, логіку, фантазію). Якщо в дитини добре злагоджена координація рухів руками, вона гармонійно зростає. Є багато переконливих доводів про прямий зв’язок розвитку мовлення з розвитком дрібної моторики.

09:44 09.01.2023

Ми щасливі тоді, коли щасливі наші діти!

27.12.2022 р. фахівцями(консультантами) ІРЦ було проведено передноворічне свято для дітей з ООП,під час якого до них завітала "Чарівниця зима" з цікавими завданнями та іграми. На святі панувала позитивна,тепла і казкова атмосфера. Кульмінацією свята стало вручення солодкого сюрпризу. Від імені батьків,дітей,фахівців ІРЦ висловлюємо щиру подяку за чудові подарунки Василь Вірастюк та Oleksandr Kushlyk. Нехай ваша доброта та щедрість повернуться до вас сторицею. Хай Господь береже і допомагає вам в усьому . Нехай на душі буде тепло і спокійно, а над головою - мирне небо! 

13:34 28.12.2022

Хустка – український оберіг!

Здавна хустка вважалась українським національним аксесуаром, який зберігає в собі старовинні традиції. Хустка є символом прихильності, любові, вірності, прощання, скорботи, оберегом і важливим ритуальним предметом. Це — невід’ємна частина української культурної спадщини. Збагачуйтесь позитивною енергетикою, одягнувши українську хустку! 

09:31 07.12.2022

Міжнародний день людей з інвалідністю!

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій та інших факторів.

08:26 03.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень