A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИЙ КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО ДО 22 ТРАВНЯ – РІШЕННЯ УРЯДУ

Дата: 06.05.2020 16:35
Кількість переглядів: 121

 

До уваги батьків та педагогів!!!

КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Богорочанської районної ради продовжує працювати за гнучким графіком з використанням дистанційних технологій.

Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 22 травня. Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні Уряду 4 травня 2020 р.

Після припинення карантину КУ «Інклюзивно-ресурсний центр», що в смт. Богородчани в найкоротші терміни буде здійснювати проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, забезпечуючи першочергове обстеження дітей, що розпочинатимуть здобуття дошкільної та початкової освіти у 2020-2021 н.р. Проте, це не обмежує права дітей на отримання такої освітньої послуги іншої вікової категорії.

Проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки буде здійснюватись з дотриманням протиепідеміологічних вимог. Всі учасники оцінки, в т. ч. дитина, повинні мати захисну маску та одноразові рукавички.

Також інформуємо, що батьки можуть скористатися дистанційним ресурсом-автоматизованою системою роботи інклюзивно-ресурсних центрів http://ircenter.gov.ua/.

Для консультування батьків та педагогів просимо звертатися із своїми запитаннями на поштову скриньку: irc_bogorodchany@ukr.net.

Інформацію про проведення комплексної оцінки розвитку дитини та відповіді на запитання можна отримати за телефоном +38 097 904 1747 (з 9:00 до 16:00 у робочі дні)

Залишайтеся вдома! Будьте здорові!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень