A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Друге засідання конкурсної комісії з відбору на вакантні посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської районної ради

Дата: 27.01.2020 14:30
Кількість переглядів: 141

27 січня 2020 року в приміщенні Богородчанської районної ради відбулось друге  засідання конкурсної комісії  з відбору на вакантні посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської районної ради Івано-Франківської області за участю  В.О. Стасіва, О.В. Фесюк, М.П. Хімчак, Н.М. Булавіної, О.І. Говдяк.

Під час засідання були розглянуті наступні питання:

  • Про допуск претендентів на заміщення вакантних посад педагогічних працівників КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської районної ради: Максимів В.В. до участі у конкурсному відборі (доповідач В.О. Стасів, радник голови з організаційних питань та депутатських фракцій, юрисконсульт, голова конкурсної комісії)
  • Про затвердження екзаменаційних білетів (доповідач В.О. Стасів, голова конкурсної комісії)
  • Про затвердження зразків бланків конкурсного відбору: «Відомість про результати співбесіди», «Зведена відомість середніх балів», «Підсумковий рейтинг кандидатів», «Критерії вимог співбесіди» (доповідач В.О. Стасів, голова конкурсної комісії)

Голова конкурсної комісії наголосив, що  на  посаду вчителя-дефектолога-  не надійшло жодної заяви , відповідно відсутні претенденти на участь у проведенні конкурсного відбору. Оскільки, відповідно до умов проведення конкурсного відбору термін подання документів зевершився  24.01.2020 року, то претенденти   на зайняття вакантної посади вчителя-дефектолога відсутні.

У визначені терміни конкурсній комісії  були надана заява та відповідні документи на  посаду вчителя-реабілітолога Максимів В.В.. Фахівець має вищу спеціальну освіту, що відповідає умовам конкурсу.. Загальний стаж роботи за професією Максимів В.В. становить 2,5 роки.Надані документи Максимів В.В. відповідають умовам конкурсного відбору. Конкурсна комісія вирішила допустити до конкурсу наступних фахівців Максимів Вікторію Василівну та надіслати електронною поштою повідомлення про допуск до конкурсу та проведення конкурсного відбору, який відбудеться 29.01.2020р..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень