A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

З 22.02.21 по 02.04.21р. на базі КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» студентка-практикантка проходила виробничу логопедичну практику у вчителя-логопеда

Дата: 05.04.2021 13:20
Кількість переглядів: 612

З 22.02.21 по 02.04.21р. на базі КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» студентка-практикантка Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника проходила виробничу логопедичну практику у вчителя-логопеда Савчин Марії Михайлівни. Вивчала специфіку роботи вчителя-логопеда, його функціональні обов’язки та документацію.

Під час практики студентка підготувала конспекти залікових корекційних занять, брала участь у комплексній оцінці розвитку дитини та виконала низку наукового та дидактичного матеріалу на різну мовленнєву тематику, а саме: відео-консультацію для батьків та дітей, дидактичну гру, буклет про мовленнєве порушення «Дизартрія».

Проходження логопедичної практики сприяє формуванню у студентів-практикантів уявлення про особливості корекційно-виховного процесу в спеціальному закладі та їх підготовці до виконання професійних обов’язків учителя-логопеда.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень