A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

День Української жінки!

   У цей нелегкий для України час українські жінки є джерелом віри і надії, справжніми берегинями – турботливими, стійкими, мужніми.     Вітаючи зі святом, бажаємо щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям радості. Щастя Вам, здоров’я, сімейного благополуччя і затишку, мирного неба над головою.    Зі святом Вас!

09:42 25.02.2024

Група підтримки для батьків!

   Велика роль у розвитку та вихованні дитини належить грі. Саме завдяки їй у дітей формується вміння спілкуватися та взаємодіяти, ігри допомагають дітям освоїти моторні навички та концентрацію,а рухливі ігри сприяють правильному фізичному розвитку. Саме тому дуже важливо,щоб дорослі підтримували дитячі ігри.    З даною метою 23 лютого на базі КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Богородчанської селищної ради відбулася група підтримки для батьків на тему "Важливість гри в житті дитини,її вплив на фізичне та ментальне здоров'я".     Вчитель - реабілітолог Марія Середюк та практичний психолог Мар'яна Вінтоняк ознайомили батьків з різними видами ігор,надали практичні поради щодо організації ігрової діяльності з дітьми вдома.    Під час кава-паузи батьки мали можливість поспілкуватися та обмінятися досвідом.

09:34 23.02.2024

До уваги!

Інклюзивне навчання передбачає:

14:55 25.01.2024

Група підтримки батьків!

12 січня 2024 року в КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" відбулася група підтримки для батьків "Психотравмуючі події. Увага на дитину". Захід був спрямований на надання батькам навичок самодопомоги та стратегій для подолання стресу, покращення самопочуття і збереження позитивних емоційних зв’язків з близькими.

11:09 12.01.2024

Мотивація

Засвоєння знань, насамперед, залежить від наявності в учнів відповідної мотивації

11:16 10.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень