A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

До уваги батьків!!! Про відновлення здійснення комплексної оцінки дітей!

Дата: 02.07.2020 13:39
Кількість переглядів: 299

На виконання протоколу №22 позачергового засідання Богородчанської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 30 червня 2020 року, листа Міністерства освіти і науки України від 26.05.2020 року № 1/9-278 "Щодо організації роботи інклюзивно-ресурсних центрів", з метою забезпечення зарахування дітей з особливими освітніми потребами до закладів дошкільної та загальної середньої освіти КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської районної ради відновив з 01 липня 2020р. проведення комплексної психологo-педагогічної оцінки розвитку дитини, яка буде здійснюватись із дотриманням протиепідеміологічних вимог.

Наголошуємо, що відповідно до листа Міністерства освіти і науки України №1/9-232 від 04.05.2020р. для проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини (прийому відвідувачів), обов’язковим є дотримання дистанції не менше, ніж 1,5 метри та наявність маски і одноразових рукавичок дорослим та дітям.

Під час проведення комплексної оцінки, батьки дитини (інші законні представники), повинні здійснювати допомогу в організації оцінки (виконуючи вказівки фахівців, подавати необхідні для оцінки матеріали дитині для уникнення близького контакту фахівців та обстежуваного).

Також інформуємо, що батьки можуть скористатися дистанційним ресурсом-автоматизованою системою роботи інклюзивно-ресурсних центрів https://ircenter.gov.ua/

Дякуємо за розуміння!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень