A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

7 грудня День Української Хустки

7 грудня у світі відзначають День української хустки. Саме українська хустка об’єднує жіночі покоління і передається як родинна цінність від матері до доньки. До Всесвітнього Дня Української Хустки педагоги нашої установи приєднуються до флешмобу #УкраїнськаХустка. Сьогодні не часто можна побачити на сучасній жінці хустку.

11:46 07.12.2021

Ще один тиждень наполегливої роботи минув непомітно...

Перший тиждень жовтня минув непомітно як для фахівців центру, так і для наших маленьких друзів! Разом ми занурювались в щедро подаровані природою теплі та сонячні дні, щоб зовсім скоро здивувати всіх навколо нашими досягненнями та перемогами! Дорогі батьки, Ваші дітки достойні, щоб Ви ними пишались!) Дякуємо!

23:26 12.10.2021

Участь у команді психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру продовжують активно співпрацювати з закладами освіти, зокрема сьогодні, 12.10.21, вчитель-логопед Савчин Марія взяла участь у засіданні команди психолого-педагогічного супроводу Богородчанського ліцею №2.

23:22 12.10.2021

Участь у команді психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП

05.10.21р., фахівець ІРЦ Михайлів Валентина взяла участь у засіданні команди психолого- педагогічного супроводу вихованця закладу з ООП на базі Богородчанського закладу дошкільної освіти ( ясла-садок) №2 "Сонечко" Богородчанської селещної ради, з питань:

23:02 12.10.2021

Працюємо для щасливого майбутнього! Мобільний ІРЦ продовжує свою роботу!

Минув ще один тиждень злагодженої роботи фахівців інклюзивного центру. Власне, одним із ключових напрямків нашої діяльності є надання якісних корекційно-розвиткових послуг нашим вихованцям! Невимовно радіємо їхнім успіхам, разом долаємо всі невдачі й віримо в те, що любов до діток, а також наша з Вами, дорогі батьки, спільна наполеглива праця - стирають всі межі неможливого і втілюють найзаповітніші мрії в реальність! 

16:34 24.09.2021

Участь у команді психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП

13 вересня фахівець ІРЦ Мар'яна Вінтоняк взяла участь у засіданні команди психолого- педагогічного супроводу вихованців закладу, осіб з особливими освітніми потребами на базі Дзвиняцького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) "Дзвіночок" Дзвиняцької сільської ради.

15:04 16.09.2021

Освіта Старобогородчанщини: вектор розвитку в 2021-2022 навчальному році

27 серпня 2021 року відбулася серпнева конференція освітян Старобогородчанської територіальної громади "Освіта Старобогородчанщини: вектор розвитку в 2021-2022 навчальному році" на базі Будинку культури с. Старі Богородчани. З вітальними словами до освітян звернулися сільський голова громади Володимир Петришин та начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Близнюк. Учасниками панельної дискусії були: @Володимир Лерчук, начальник Богородчанського управління ГУ ДПСС; @Тетяна Лутчак , начальниця відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Богородчанського управління ГУ ДПСС; Олександра Фесюк- Бігун, директорка Інклюзивно-ресурсного центру Богородчанської селищної ради; Надія Попович, методистка з початкової освіти Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Іванна Бабецька, кандидатка юридичних наук, проректорка з соціально-виховної роботи Університету Короля Данила; Марія Паранюк, завідувачка відділу Богордчанської філії Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді; Marina Firtas, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту. На заході було окреслено орієнтири розвитку освітньої галузі в громаді, зокрема, на якості та доступності освіти - запоруки самореалізації особистості, успішного майбутнього громади та України.

21:30 29.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень