A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

Зустріч з магістрантами

Сьогодні магістранти освітньої програми «Інклюзивна освіта» мали можливість зустрітися з фахівцем-консультантом (вчителем-дефектологом) Інклюзивно-ресурсного центру Богородчанської селищної ради Михайлів Валентиною Ярославівною.

13:11 30.03.2023

Привітання з Днем народженням!

Колектив, вітає з Днем народження, прекрасну начальницю. Щиро бажаємо радісних світанків і творчого натхнення, благополучної діяльносКолектив, вітає з Днем народження, прекрасну начальницю. Щиро бажаємо радісних світанків і творчого натхнення, благополучної діяльності і душевного щастя, здійснення заповітних мрій і доброї удачі, чудового настрою і нев’янучої краси.ті і душевного щастя, здійснення заповітних мрій і доброї удачі, чудового настрою і нев’янучої краси.

10:09 24.03.2023

Семінар для асистентів вихователів!

22 березня, на базі КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської селищної ради відбувся семінар для асистентів вихователів на тему: «Роль асистента вихователя в організації освітнього процесу в групі з інклюзивним навчання».

14:21 22.03.2023

03 березня Всесвітній день слуху

03 березня Всесвітній день слуху. Для нас це вкрай важливо, адже ми працюємо із такою категорією осіб, що мають порушення функціональні - слухові.

08:59 03.03.2023

З 20 лютого по 23 лютого 2023 року фахівці(консультанти) (вчитель-логопед) та (вчитель-дефектолог) КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Богородчанської селищної ради успішно пройшли дистанційні курси підвищення кваліфікації педагогів при ІФОІППО

У лютому 2023 року фахівці(консультанти) (вчитель-логопед) та (вчитель-дефектолог) КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Богородчанської селищної ради успішно пройшли дистанційні курси підвищення кваліфікації педагогів при ІФОІППО.

10:18 27.02.2023

Діяльність фахівця (вчителя-реабілітолога)!

ВЧИТЕЛЬ-РЕАБІЛІТОЛОГ надає комплексну допомогу вихованцям ІРЦ, впливаючи на моторну сферу та фізичний розвиток дітей, у яких порушена функція опорно-рухового апарату, а також сприяє максимально можливому розвитку (фізичному, моторному тощо) дитини з особливими освітніми потребами, підтримує та відновлює втрачені або послаблені рухові функції.

09:35 17.02.2023

Діяльність фахівця (практичного психолога)!

Уся діяльність практичного психолога ІРЦ спрямована на розвиток дитини з особливими потребами, організацію комфортного середовища для неї та базується на основі Конституції України, Конвенції ООН “Про права дитини”, Конвенції “Про права осіб з інвалідністю”, Загальної декларації прав людини, Етичного кодексу психолога, законів України “Про освіту”, “Про загальну середню освіту”, “Про дошкільну освіту”, “Про охорону дитинства”, а також відповідно до “Положення про інклюзивно-ресурсний центр” від 12 липня 2018 №545, “Положення про психологічну службу системи освітян України” від 31 липня 2018 року за №885/32337 та наказу МОН України від 08.08.2017 №1127 “Про затвердження плану заходів Міністерства освіти і науки України щодо розвитку психологічної служби системи освітян України на період до 2021 року” та з урахуванням таких принципів роботи ІРЦ, як:

10:16 16.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень