A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

Зі святом, з Днем вишиванки!

Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції — одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них всім. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна і її символи!

12:49 18.05.2023

Виїздні заняття мобільним ІРЦ

Мета заняття: створення позитивного емоційного настрою. Розвиток логічного та образного мислення, уваги, уяви, пам’яті, дрібної моторики та координації рухів. Формування комунікативних вмінь, навичок співпраці.

11:23 03.05.2023

Корекційно-розвиткові послуги

Корекційно-розвиткові послуги – це групові та індивідуальні заняття, що спрямовані на корекцію порушень шляхом розвитку особистості дитини з особливими освітніми потребами, її пізнавальної діяльності, емоційно-вольової сфери та мовлення.

11:41 26.04.2023

Засідання команди-психолого педагогічного супроводу.

17.04.2023р. у Глибоківському ЗДО"Калинка" відбулося перше засідання команди психолого- педагогічного супроводу для дітей з ООП на якому було розглянуто індивідуальну програму розвитку та індивідуальний освітній план дітей з ООП. На засіданні була присутня фахівець- консультант інклюзивно- ресурсного центру В.Я.Михайлів, яка надала необхідні рекомендації для освітнього процесу.

16:47 17.04.2023

Семінар для асистентів вчителів!

29 та 31 березня 2023р. у КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської селищної ради відбувся семінар на тему: «Роль асистента вчителя в організації освітнього процесу в інклюзивному класі» .На якому були присутні асистенти Богородчанської, Старобогородчанської та Дзвиняцької громади.В ході семінару проаналізовані основні ролі та функції асистента вчителя в інклюзивному класі. Директор ІРЦ Галина Зорій ознайомила з нормативно-правовим забезпеченням роботи асистента вчителя та веденням необхідної документації в контексті українського законодавства та змін в період воєнного часу. Фахівець(консультант)(практичний психолог) Мар’яна Вінтоняк надала методичну допомогу, а саме поглибила знання асистентів вчителів щодо оформлення індивідуальної програми розвитку особи. В кінці семінару асистенти вчителів мали змогу задати запитання фахівцям ІРЦ та обмінятися досвідом.

13:14 31.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень