A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

З Міжнародним днем логопеда!

Вітаємо з Міжнародним днем логопеда! Бажаємо величезних досягнень у професійній сфері, швидкого поліпшення навичок спілкування у найскладніших відвідувачів. Гарного настрою, нових методологічних підходів у вирішенні практичних завдань дефектів мовлення та їх виникнення. Миру, радості, достатку, здоров’я і успіху!

09:45 14.11.2022

Працюємо для щасливого майбутнього! Мобільний ІРЦ продовжує свою роботу!

Якість навчально-виховного процесу значною мірою визначається тим, наскільки враховуються і реалізуються потенційні можливості навчання та розвитку кожної дитини, її індивідуальні особливості.

11:59 11.11.2022

Про команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП!

Протягом вересня та жовтня відбулися засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП спільно із залученими фахівцями КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської селищної ради, а саме:

09:52 10.11.2022

8 вересня – Всесвітній день фізичного терапевта (фахівця з фізичної реабілітації).

Цей день дає можливість фахівцям даної сфери підвищити обізнаність широких мас населення про ключову роль реабілітації у підтримці здоров’я і відновлення незалежності людей, що втратили рухові функції внаслідок травм або хвороб.

19:50 08.09.2022

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ОСВІТЯН -2022 "Освіта Богородчанщини в умовах воєнного стану"

В межах заходу Валентина Михайлів, в.о. директора Інклюзивно-ресурсного центру Богородчанської селищної ради, надала практичні рекомендації щодо організації інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами у закладах освіти в час війни.

14:36 26.08.2022

День захисту дітей!

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни — Міжнародний день захисту дітей!

19:36 01.06.2022

На базі КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» студентка-практикантка Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника проходить виробничу логопедичну практику у фахівця-консультанта (вчителя-логопеда) Савчин Марії Михайлівни.

З 11.04.22 по 23.05.22р. на базі КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» студентка-практикантка Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника проходить виробничу логопедичну практику у фахівця-консультанта (вчителя-логопеда) Савчин Марії Михайлівни.

12:05 23.05.2022

День вишиванки!

День української вишиванки - свято, яке українці зустрічають щороку. Він немає постійної дати і відзначається в третій тиждень травня.

12:28 19.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень