A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

21 БЕРЕЗНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ІЗ СИНДРОМОМ ДАУНА

Генеральна Асамблея ООН у 2011 році прийняла рішення щороку 21 березня відзначати Всесвітній день людей із синдромом Дауна. Двадцять перший день третього місяця року був обраний свідомо, це пов’язано з тим, що захворювання являє собою трисомію за 21ою хромосомою. Такі люди мають 47 хромосом у каріотипі замість звичних 46. Першим у кінці ХІХ століття на цей недуг звернув увагу англійський лікар Джон Ленґдон Даун, його прізвище й дало назву хворобі.

10:32 21.03.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу у Іваниківському ліцею!

20 січня 2022 року відбулося засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей із ООП Іваниківського ліцею спільно із фахівцями ІРЦ Богородчанської селищної ради. В ході зустрічі були розглянуті такі актуальні питання, як: впровадження в роботу нового Порядку організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти; визначення рівнів підтримки та освітніх труднощів дітей, які навчаються в ліцеї. Дякуємо працівникам ліцею, які входять в команди психолого-педагогічного супроводу, та працівникам ІРЦ за плідну співпрацю.

15:33 20.01.2022

засідання команди психолого-педагогічного супроводу щодо особи з особливими освітніми потребами Богородчанського закладу дошкільної освіти «Сонечко»

19 січня 2022 р.відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу щодо особи з особливими освітніми потребами Богородчанського закладу дошкільної освіти «Сонечко»спільно із фахівцями «Інклюзивно –ресурсного центру» Богородчанської селищної ради Михайлів В.Я. та Савчин М.М., щодо визначення рівня підтримки та категорій освітніх труднощів в освітньому процесі особі з особливими освітніми потребами. Дякуємо адміністрації та педагогічним працівникам закладу дошкільної освіти за Вашу наполегливу працю та командну роботу!  

13:23 19.01.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу у Підгірській гімназії!

18 січня 2022 року відбулося засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей із ООП Підгірської гімназії із фахівцями ІРЦ Богородчанської селищної ради. В ході зустрічі були розглянуті такі актуальні питання. Впровадження в роботу нового Порядку організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти. Визначення рівнів підтримки та освітніх труднощів дітей, які навчаються в інклюзивних класах. За активну, плідну та результативну співпрацю дякуємо дирекції Підгірської гімназії, логопеду Савчин М. М та дефектологу Михайлів В. Я., а також педагогам команд психолого-педагогічного супроводу.

12:29 18.01.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу у Заберезькій гімназії!

17 січня 2022 року у Заберезькій гімназії імені професора Леся Семковича спільно із фахівцями інклюзивно ресурсного центру Богородчанської селищної ради Савчин М.М. та Михайлів В.Я відбулося засідання команд психолого-педагогаічного супроводу учнів з ООП, які навчаються на інклюзивній формі здобуття освіти. Основними питаннями зустрічей були - впровадження в роботу нового Порядку організації інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти, визначення рівнів підтримки та категорій освітніх труднощів дітей, які навчаються в інклюзивних класах. Дякуємо фахівцям ІРЦ, учасникам команди психолого-педагогічного супроводу за плідну співпрацю та результативну роботу!  

21:21 17.01.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу в Саджавському ліцею!

13 січня 2022 р.відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу Саджавського ліцею спільно із фахівцем «Інклюзивно –ресурсного центру» Богородчанської селищної ради Заруба С., щодо визначення рівня підтримки та категорії освітніх труднощів в освітньому процесі для дитини з особливими освітніми потребами. Дякуємо адміністрації та педагогічним працівникам закладу освіти за Вашу наполегливу працю та командну роботу!

20:23 13.01.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу у Старобогородчанському ліцею!!

13 січня 2022 р.відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами Старобогодчанського ліцею та фахівця з «Інклюзивно –ресурсного центру» Заруби Світлани Григоріївни,щодо визначення рівня підтримки та категорій освітніх труднощів в освітньому процесі особам з особливими освітніми потребами. Дякуємо адміністрації,педагогічним працівникам Старобогородчанського ліцею за Вашу плідну працю,готовність розвиватись.

15:14 13.01.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу в Глибівській гімназії!

12 січня 2022 р. відбулося засідання команди психолого- педагогічного супроводу дітей з ООП Глибівської гімназії та фахівція Вінтоняк Мар’яни Василівни КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Богородчанської селещної ради, щодо визначення рівня підтримки та категорії освітніх труднощів в освітньому процесі особам з ООП.

21:08 12.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень