A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ПСИХОЛОГА!

Шановні Олександро Василівно, Мар’яно Василівно, Мар’яно Ігорівно! Прийміть сердечні вітання з професійним святом - Всеукраїнським днем психолога! Нехай Ваш досвід, компетентність та відповідальність множать добро у світі, Ваш професійний шлях поповнюється новими вагомими здобутками, а всі починання стають успішними. Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, психологічного комфорту, душевної рівноваги та благополуччя. Щастя й миру Вам та Вашим родинам!

11:28 23.04.2021

«Ми працюємо і розвиваємося»

Продовжуємо й надалі здійснювати виїзні заняття до дітей з особливими освітніми потребами. (Мобільний ІРЦ)

14:30 22.04.2021

08.04.21 відбулась онлайн-зустріч директора Фесюк О.В. та фахівців ІРЦ Богородчанської селищної ради із начальником відділу освіти Старобогородчанської територіальної громади

08.04.21 відбулась онлайн-зустріч директора Фесюк О.В. та фахівців ІРЦ Богородчанської селищної ради із начальником відділу освіти Старобогородчанської територіальної громади Близнюк Ольгою Іванівною. Обговорили питання організації та створення інклюзивного середовища в ЗДО. Наголосили на важливості перебування дитини з особливими освітніми потребами в дошкільному закладі, так як це сприятиме соціалізації, розвитку комунікації та навичок взаємодії.

18:13 08.04.2021

З 22.02.21 по 02.04.21р. на базі КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» студентка-практикантка проходила виробничу логопедичну практику у вчителя-логопеда

З 22.02.21 по 02.04.21р. на базі КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» студентка-практикантка Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника проходила виробничу логопедичну практику у вчителя-логопеда Савчин Марії Михайлівни. Вивчала специфіку роботи вчителя-логопеда, його функціональні обов’язки та документацію.

13:20 05.04.2021

2 квітня - Всесвітній день поширення інформації про аутизм

2 квітня - Всесвітній день поширення інформації про аутизм. Сьогодні у всьому світі одягають блакитне на знак підтримки людей з розладами спектру аутизму. Інклюзивно-ресурсний центр Богородчанської селищної ради підтримує сім'ї та їх дітей.

09:11 02.04.2021

Вчитель-логопед КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Савчин Марія Михайлівна 26. 03. 21 р. о 12:00 год взяла учать в онлайн-зустрічі із стейкхолдерами

Вчитель-логопед КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Савчин Марія Михайлівна 26. 03. 21 р. о 12:00 год взяла учать в онлайн-зустрічі із стейкхолдерами «Сучасні аспекти підготовки майбутніх логопедів до професійної діяльності». Зустріч організували і провели викладачі Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника (Ярослава Василишин, Оксана Джус, Зоряна Ленів, Ірина Кучерак). Під час зутрічі обговорювались питання ведення документації студента-практиканта, організація роботи практикантів з дітьми та співпраця з вчителем-логопедом.

15:10 26.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень