A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

У березні 2021 року вчитель-логопед КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Богородчанської селищної ради успішно пройшла дистанційні курси підвищення кваліфікації педагогів при ІФОІППО

У березні 2021 року вчитель-логопед КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Богородчанської селищної ради успішно пройшла дистанційні курси підвищення кваліфікації педагогів при ІФОІППО. Брала участь у проведенні відеоконференцій, дискусій. Прослухала лекції з таких модулів: «Психологія розвитку», «Методика навчання та виховання дітей з фонетико-фонематичним та загальним недорозвитком мовлення», «Інформаційно-комунікаційні технології» та виконала індивідуальне завдання.

13:55 22.03.2021

1 березня день "Нуль дискримінації"

За рішенням ООН з 2014 року 1 березня у світі відзначається день «Нуль дискримінації». Його започаткували, аби нагадати, що кожен і кожна має право на гідне життя незалежно від віку, статі, національної чи етнічної приналежності, зовнішності, професії, вірування тощо.

13:49 01.03.2021

Про режим роботи ІРЦ на період запровадження додаткових обмежувальних заходів щодо запобігання поширення на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19

На підставі п.п 4.1. рішення позачергового засідання Івано-Франківської регіональної комісії з питань техногенно-екогологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 23.02.2021року та з метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 тимчасово призупиняється проведення комплексних оцінок та надання корекційно-розвиткових послуг з 25.02. 2021р. у КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської селищної ради

14:14 27.02.2021

Майструємо ігри своїми руками

Цікава та розвивальна гра "Нагодуй звірят" дуже подобається дітям. Допомагає їм цікаво і корисно провести час. Діти шукають картку з улюбленою їжею тварини і "годують" її. Гра сприяє формуванню навичок сортування, розвитку дрібної моторики, уваги та пам'яті.

10:59 17.02.2021

Рекомендації МОН у зв'язку зі складними погодними умовами

У зв’язку зі складними погодними умовами та зниженням температури повітря, Міністерство освіти і науки України рекомендує вжити невідкладних заходів, спрямованих на збереження здоров’я дітей та належну організацію освітнього процесу.

20:35 12.02.2021

Працюємо, творимо, розвиваємося...

Корекційно-розвиткове заняття практичного психолога Фесюк Мар'яни Ігорівни з корекції розвитку. Арт - корекція – це заняття для висловлювання своїх думок, почуттів при допомозі художньої творчості. Така форма роботи дозволяє здійснювати більш ефективний вплив на формування емоційної сфери, спонукає до подальшого розвитку компенсаторних властивостей збережених функціональних систем.

13:34 12.02.2021

Наші заняття та успіхи

Так проходять корекційно-розвиткові заняття з практичним психологом з корекції розвитку та з вчителем-логопедом з розвитку мовлення. Розвиваємо увагу, сприймання, дрібну моторику та активізуємо мовлення. Тільки спільними зусиллями та командною роботою можливо досягти успіху!

17:25 11.02.2021

04.02.20 Фахівці ІРЦ провели заняття для батьків

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру Фесюк Мар'яна Ігорівна, практичний психолог, Вінтоняк Маряна Василівна, практичний психолог, провели заняття для батьків на тему "Натхнення з ароматом кави" з метою відновлення життєвих сил та енергії, відпочинку від щоденної рутини та домашніх клопотів.

08:45 05.02.2021

Виїзне заняття з дитиною ООП

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру Савчин Марія Михайлівна, вчитель-логопед, Вінтоняк Мар’яна Василівна, практичний психолог, провели корекційно-розвиткові заняття, здійснивши виїзд до дитини у с. Манява

08:37 04.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень