A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу в Старунському ліцею!

12 січня 2022р. відбулося чергове засідання команд психолого- педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами Старунського ліцею Богородчанської селищної ради та фахівців КУ "Інклюзивно-ресурсного центру" Богодчанської селищної ради щодо визначення рівнів підтримки в освітньому процесі особам з особливими освітніми потребами відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.09.21 № 957 "Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти", що набрала чинності з 1 січня 2022 року.

14:04 12.01.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу в в Саджавському закладі дошкільної освіти ясла-садок "Пролісок"!

Сьогодні 11.01.2022 р., відбулось засідання команд психолого-педагогічного супроводу осіб з ООП за участі фахівця інклюзивно-ресурсного центру Богородчанської селищної ради Вінтоняк Мар'яни Василівни. На якому було встановлено категорії освітніх труднощів, та визначено рівні підтримки для осіб з особливими освітніми потребами . Щиро висловлюю подяку команді супроводу за їхню плідну працю, та фахівцю Вінтоняк Мар'яні Василівні за підтримку та надання рекомендацій для подальшої роботи

18:30 11.01.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу в Лесівській гімназії!

10 січня 2022 року у Лесівській початковій школі відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу щодо надання рівня підтримки для дитини з ООП спеціалістом з ІРЦ Зарубою С. Г.

20:06 10.01.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу у Ластівецькій гімназії!

10 січня 2022 року фахівці Богородчанського «Інклюзивно- ресурсного центру" взяли участь у засіданні команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП в Ластівецькій гімназії. Обговорили основні зміни стосовно нормативно-правових актів функціонування інклюзивної групи, згідно протоколу визначили рівень підтримки для вихованця інклюзивної групи, детально зупинились на новій редакції індивідуальної програми розвитку. Також усі присутні поділилися результатами моніторингу розвитку дітини з ООП та їхніми досягненнями за вересень-грудень 2021 року. Дякуємо адміністрації, педагогічним працівникам Ластівецької гімназії за Вашу плідну працю, готовність розвиватись.  

13:52 10.01.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу у Хмелівській гімназії!

04 січня 2022р. фахівці-консультанти «Інклюзивно-ресурсного центру» Богородчанської селищної ради розпочали роботу, виїзні засідання в командах психолого - педагогічного супроводу дітей з ООП, які навчаються в інклюзивних класах, з метою визначення рівнів підтримки, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.09.21 № 957 "Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти", що набрала чинності з 01 січня 2022 року. Дякуємо дирекції та педагогічним працівникам Хмелівської гімназії за злагоджену взаємодію між всіма учасниками команди супроводу, забезпечення ефективного доступу дітей до інклюзивного навчання, за позитивні результати в оволодінні знаннями, налагодженні взаємодії між дітьми та педагогами в інклюзивних класах, а також за активність та партнерські відносини між педагогами та асистентами вчителів.

14:46 04.01.2022

КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Вітає Всіх з Новим роком!

КУ «Інклюзивно - ресурсний центр» Богородчанської селищної ради Вітає Вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Прийміть наші щирі вітання напередодні свят! Нехай прийдешній рік дасть сили та наснаги у щоденній роботі, примножить минулі досягнення і перемоги та подарує радість нових звершень! Божих та земних щедрот, миру, світла, затишку, злагоди та стабільності Вам та Вашим родинам!

23:42 31.12.2021

Новорічне свято!

04 грудня в «Інклюзивно- ресурсному центрі» Богородчанської селищної ради, відбулося новорічне свято, на якому фахівці ІРЦ, подарували гарний настрій, море емоцій, пісень. Дітьми був переглянутий новорічний мультфільм,виготовлення новорічної іграшки та інші ігри. Кульмінацією свята стало вручення солодких подарунків. Дякуємо нашим вихованцям за активну участь у його проведенні!

17:28 24.12.2021

Дефектолог

Друзі, хочу поділитися з Вами радісною новиною. У нашій установі появився фахівець-консультант (вчитель дефектолог). Хто такий дефектолог? Дефектолог – це фахівець, основним завданням якого є розвиток і адаптація дітей, що мають фізичні або психічні особливості. Вчитель– дефектолог планує і здійснює навчальну, виховну, корекційну, компенсаційну, роботу з дітьми, які мають порушення у розумовому розвитку; забезпечує умови для засвоєння ними відповідних навчальних та компенсаційно-корекційних програм з урахуванням порушень, вікових індивідуальних особливостей, сприяє їх соціальній адаптації.

19:23 11.12.2021

09.12.21 на базі КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» відбувся семінар вчителя-реабілітолога Заруби Світлани Григорівни для вчителів фізичної культури на тему: «Інклюзивна освіта в закладах загальної середньої освіти».

09.12.21 на базі КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» відбувся семінар вчителя-реабілітолога Заруби Світлани Григорівни для вчителів фізичної культури на тему: «Інклюзивна освіта в закладах загальної середньої освіти».

14:33 10.12.2021

Про користь дрібної моторики

В роботі з дітьми, а особливо з тими, що мають порушення мовлення, велику увагу необхідно приділяти розвитку функції дрібних м’язів рук. Оскільки, рухи рук тісно пов’язані з мовленням, вони є одним з факторів його формування. Отже, на заняттях наш фахівець (вчитель-логопед), за допомогою прищіпок та різноманітних дидактичних ігор, розвиває дрібну моторику і мовлення.

19:17 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень