A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

Відкритий простір забезпечення рівного доступу до освіти дітей з особливими освітніми потребами

27 серпня вчитель-логопед ІРЦ Савчин Марія Михайлівна взяла активну участь у серпневій конференції педагогічних працівників Богородчанської селищної ради, виступивши із доповіддю на тему: «Відкритий простір забезпечення рівного доступу до освіти дітей з особливими освітніми потребами».

21:29 29.08.2021

ІРЦ: відкритий простір забезпечення рівного доступу до освіти дітей з особливими освітніми потребами

27 серпня Фесюк Мар'яна Ігорівна,  практичний психолог КУ ,, Інклюзивно- ресурсний центр" Богородчанської селищної ради взяла участь в серпневій педагогічній конференції -2021 Дзвиняцькою сільської громади з питання : ,,ІРЦ: відкритий простір забезпечення рівного доступу до освіти дітей з особливими освітніми потребами" та окреслила напрямки взаємодії ІРЦ, освітніх закладів, органів місцевого самоврядування та громади.

21:24 29.08.2021

Організаційно-методичні засади діяльності інклюзивно-ресурсних центрів у 2021/2022 н.р.

25 серпня 2021 року Олександра Фесюк, директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської селищної ради Івано-Франківської області взяла участь в обласній педагогічній студії директорів інклюзивно-ресурсних центрів селищних, сільських рад територіальних громад з проблеми «Організаційно-методичні засади діяльності інклюзивно-ресурсних центрів у 2021/2022 н.р.».

21:04 29.08.2021

Нова українська школа: підсумки та стратегічні пріоритети організації освітнього простору в закладах освіти Прикарпаття у 2021/2022 навчальному році

26 серпня 2021 року директор ІРЦ О.Фесюк взяла участь в обласній серпневій конференції педагогічних працівників: "Нова українська школа: підсумки та стратегічні пріоритети організації освітнього простору в закладах освіти Прикарпаття у 2021/2022 навчальному році', яка проходила на базі Університету Короля Данила.

21:04 29.08.2021

Всеукраїнська стратегічна сесія " Школа для всіх, освіта - для мене". День другий

День другий. Всеукраїнська стратегічна сесія " Школа для всіх, освіта - для мене". Узагальнення напрацювань з питання створення безбар'єрного освітнього простору.Протягом дня учасники сесії працювали у креативному просторі змін: Hub «Освіта для мене – школа для всіх» (#Education for me – School for everyone) Національного технопарку з підвищення якості освіти. Директорів інклюзивно-ресурсних центрів, закладів загальної середньої освіти з інклюзивними класами і спеціальних закладів освіти з усієї України об’єднала потреба у створенні дорожньої карти забезпечення можливостей отримання якісної та відповідної потребам кожного учня освіти.

09:59 26.08.2021

Дякуємо щиро нашим чуйним благодійникам!

Якість роботи з дітьми з ООП в певній мірі залежить від наявності в установі матеріально- технічного обладнання, засобів корекції(посібників, іграшок, тощо) Дякуємо щиро нашим чуйним благодійникам п. Юлії  та її діткам.

21:23 02.07.2021

Висловлюємо щиру вдячність нашим друзям-благодійникам, котрі діляться, необхідним для цікавої й продуктивної роботи з нашими з Вами дітками, дидактичним та ігровим матеріалом

Висловлюємо щиру вдячність нашим друзям-благодійникам, котрі діляться, необхідним для цікавої й продуктивної роботи з нашими з Вами дітками, дидактичним та ігровим матеріалом! Мешканка містечка Богородчани, котра побажала залишитись не розголошеною, подарувала не лише шматочок добра й радості в серця фахівців, а й доклалась до щасливого та повноцінного майбутнього наших дітлахів. Дякуємо! Нехай Бог віддячить Вам сторицею!

21:17 02.07.2021

Богородчанська селищна рада оголошує конкурс про добір на вакантні посади комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської селищної ради

12:21 30.05.2021

Наші любі Мами!

Наші ніжні та вольові, чуттєві та терплячі, наділені цілющою силою любові та обрані небесами – наші любі Мами!

13:59 09.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень