A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Богородчанської селищної ради

Діяльність центру

Дата: від до Скинути

У середу, 22 січня, комунальна установа «Інклюзивно-ресерсний центр» Богородчанської районної ради отримала мобільний інклюзивно-ресурсний центр.

Автомобіль «FIAT DUCATO» (спеціалізований вантажний – спеціалізований фургон малотоннажний – В) переданий безкоштовно Департаментом освіти, науки, молодіжної політики Івано-Франківської ОДА  КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Богородчанської районної ради з метою надання підтримки особам з особливими освітніми потребами.

16:00 22.01.2020

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Богородчанської районної ради

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Богородчанської районної ради

11:30 19.01.2020

19 грудня 2019р. Святий Миколай завітав і до нас в ІРЦ!!!

19 грудня 2019р. Святий Миколай завітав і до нас в ІРЦ!!! З нетерпінням діти чекали свята: вчили вірші, пісеньки, прикрасили ялинку, а також виготовили власноруч чудові новорічні ліхтарики!!! Було багато позитивних емоцій, тепла, родинності та відчуття свята!!! За старанність діти отримали від Св. Миколая солодкі подарунки. Дякуємо діткам та їх батькам за чудове свято!!!

13:00 19.12.2019

29 листопада 2019 року фахівці КУ "Інклюзивно - ресурсний центр" взяли участь у засіданні постійно діючого семінару практичних психологів ЗЗСО на базі Порогівської ЗОШ І-ІІІ ст.

29 листопада 2019 року фахівці КУ "Інклюзивно - ресурсний центр" взяли участь у засіданні постійно діючого семінару практичних психологів ЗЗСО на базі Порогівської ЗОШ І-ІІІ ст. на тему: "Різні можливості - рівні права". Метою роботи було: формувати навички роботи з дітьми з ООП, розширити знання із понять" інклюзія"; "інклюзивне навчання", необхідність його впровадження; формувати навички та психологічну готовність педагогічних працівників до роботи в інклюзивному класі. Фахівці ІРЦ ознайомили присутніх із наступними питаннями: "Співпраця практичного психолога із асистентом вчителя в інклюзивному класі"(О. Фесюк, директор ІРЦ), "Особливості роботи практичного психолога ЗЗСО із дітьми з ООП" (М. Вінтоняк, практичний психолог ІРЦ).

11:00 29.11.2019

15 листопада 2019р. заступник начальника відділу "Богородчанське бюро правової допомоги'" Вікторія Бігун провела змістовний семінар на базі інклюзивно- ресурсного центру

15 листопада 2019р. заступник начальника відділу "Богородчанське бюро правової допомоги'" Вікторія Бігун провела на базі інклюзивно- ресурсного центру (директор ІРЦ Олександра Фесюк ) змістовний семінар щодо правових аспектів встановлення надбавки на догляд за дітьми з інвалідністю.

14:09 15.11.2019

01.11.2019 р. Ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти ОІППО та КУ «Інклюзивно- ресурсний центр» Богородчанської районної ради проведено навчальний семінар для асистентів вчителів району, ОТГ

01.11.2019 р. Ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти ОІППО та КУ «Інклюзивно- ресурсний центр» Богородчанської районної ради проведено навчальний семінар для асистентів вчителів району, ОТГ на тему: «Організаційно-методичні засади діяльності асистента вчителя (вихователя)». Семінар мав на меті формувати модель роботи асистента вчителя (вихователя) та готовність педагогів до роботи в умовах інклюзивного середовища. У роботі семінару взяли участь: завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ІФОІППО - Г.С. Іваночко, методист обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ІФОІППО - О.М. Липка, директор ІРЦ - О.В. Фесюк.

14:35 01.11.2019

Сьогодні 29 жовтня 2019р. відбулося виїзне засідання фахівців ІРЦ

Сьогодні 29 жовтня 2019р. відбулося виїзне засідання фахівців ІРЦ на базі Богородчанського ЗДО №4 "Зірочка" з метою комплексної оцінки дітей логопедичної групи. Команда спеціалістів працювала професійно, злагоджено, продуктивно як з дітьми, так і з батьками.

16:20 29.09.2019

24 вересня 2019р. відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу для дитини з ООП

24 вересня 2019р. відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу для дитини з ООП у складі працівників ліцею та представника Інклюзивно-ресурсного центру Богородчанської районної ради, практичного психолога Мар'яни Вінтоняк.

15:25 24.09.2019

27 серпня 2019 року з метою налагодження плідної співпраці інклюзивно-ресурсного центру з об'єднаними територіальними громадами, в рамках серпневої конференції педагогічних працівників Дзвиняцької ОТГ, директор ІРЦ Олександра Фесюк виступила із пробл

27 серпня 2019 року з метою налагодження плідної співпраці інклюзивно-ресурсного центру з об'єднаними територіальними громадами, в рамках серпневої конференції педагогічних працівників Дзвиняцької ОТГ, директор ІРЦ Олександра Фесюк виступила із проблеми: "Співпраця ІРЦ і ОТГ в напрямку супроводу дітей з ООП".

15:04 27.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень